Do úvodního kola naskočí hned tři zástupci z Karlovarského kraje. Divizní karlovarské 1.FC zamíří na půdu Přeštic, tedy účastníka krajského přeboru Plzeňského kraje.

V tomto souboji budou v roli favorita hráči z lázní, kteří v případě postupu narazí v dalším kole na Králův Dvůr, který hraje Českou fotbalovou ligu.

Napilno pak bude mít nejdecký FK, který před svými fanoušky narazí na chomutovský FC, který hraje divizi, skupinu B a do Krušných hor by měl zamířit například i s ostříleným forvardem Martinem Bočkem. Vítěz tohoto duelu poté narazí na Vyšehrad, tedy dalšího zástupce České fotbalové ligy.

Posledním týmem, který zasáhne do úvodního kola MOL Cupu, budou Mariánské Lázně, které zamíří na půdu Komárova, týmu, který bude letos bojovat v krajské I. A třídě Středočeského kraje. Vítěz se pak utká na svém pažitu s druholigovou Viktorií Žižkov.

Všechna zmiňovaná utkání budou na pořadu v neděli 16. července od 17.00 hodin.

Druhé pokračování poháru pak bude v sobotu 22. července a naskočí do něj i druholigový FK Baník Sokolov, který se utká s vítězem zápasu Louny – Motorlet.

Petr Kopfstein, pilot Team Spielberg
Red Bull Air Race 2017: Další zastávka? Budapešť!