Oázou prošla již minimálně desítka lidí, kteří se tak připravili na zapojení do pracovního procesu jak po teoretické, tak praktické stránce. Organizace připravuje vedle denního menu také rauty, účastní se jarmarků, foodfestivalů a dalších akcí v regionu, kde nabízí zdravou kuchyni. Připravuje denně svačiny pro 2. základní školu v Sokolově a také celodenní stravu pro jednu z mateřských škol.

„Dobrých zpráva není nikdy dost. Díky štědré podpoře Nadačního fondu Avast dostaneme 403 879 korun. Následně budeme moci rozjet vysněnou rozvážku, revitalizovat Oázu a tím zlepšit, jak pracovní prostředí našich zaměstnanců, tak prostředí jídelny. V ní se pak bude nabízet mnoho dalších možností pro naše zákazníky,“ říká za Oázu Gabriela Vrabcová.

Ilustrační foto.
Zvyšuje se počet udání, lidé policii hlásí i nenošení roušek

Až současná situace dovolí podnik naplno otevřít, bude nabízet například odpolední posezení u kávy a zákusku nebo realizovat menší oslavy.

„A také díky pomoci přiděleného mentora šířit osvětu o sociálním podnikání dál,“ dodala Gabriela Vrabcová.

„Je to zdravé a dokonce i dobré. Což je podle mě umění skloubit. Ale na chuť si tu přijde každý,“ myslí si jedna ze studentek, která si koupila jeden ze salátů.