Na Klínovci je momentálně kolem 50 až 80 centimetrů technického sněhu. V provozu jsou lanové dráhy Dámská, CineStar Express, SUZUKI, Prima Express, vlek F a pojízdné koberce v dětských parcích. Upraveno je přes 15 kilometrů sjezdovek všech obtížností včetně Jáchymovské. Pro běžkaře je připraveno 33 kilometrů tras.

Během ledna je ve skiareálu Klínovec večerní lyžování ve středu, v pátek a v sobotu na vleku F. V provozu jsou pravidelné skibusy z Loučné, Háje, Mariánské, Jáchymova a skibus Fichtelberg – Boží Dar – Klínovec.

Od konce roku už obyvatelům Chranišova slouží nový chodník
Chůze obcí je díky novému chodníku bezpečnější

Ve skiareálu Boží Dar – Neklid je v současnosti mezi 35 až 55 centimetry sněhu. V provozu je lanová dráha (A) + vleky (C,D,E,F) na Neklidu, Za Prahou (B) a Hranice (G). Večerní lyžování je na vleku Hranice (G) ve středu, v pátek a v sobotu. Lyžařský areál NOVAKO je v provozu, včetně snowtubingu. Pro vyznavače bílých stop jsou průběžně upravovány okruhy Ježíškovy cesty s propojením na Hubertky, Červenou jámu a Tellerhäuser. Je možné omezení sjízdnosti tratí okolo Špičáku z důvodu aktuálních sněhových a povětrnostních podmínek.

Na Plešivci je kolem půl metru sněhu. V provozu jsou dvě sjezdovky – Hana a Renata.

Výkyvy počasí se projevují i na lyžařských podmínkách v bublavském skicentru. Na Bublavě jede Malý a Střední Bleiberg a dětský park s pohyblivým pásem. Vlekaři čekají, až udeří mrazy a začnou zasněžovat. Chystají otevření sedačkové lanovky, kterou poničila nedávná ničivá vichřice Herwart. Mohla by být v provozu příští pátek.

V obnovené kapli sv. Tří králů odslouží farář Petr Bauchner tříkrálovou mši.
Na Hartenberg se opět vydá průvod svatých Tří králů