Policisté pátrají po třiapadesátiletém Janu Votrubovi, který je od včerejšího dne pohřešovaný. 

"Muž měl včera kolem 15.30 hodin vystoupil u Dětského domova v Plesné z osobního vozidla své kolegyně, jednalo se o automobil značky Fiat FIO, modré barvy," sdělil policejní mluvčí Pavel Valenta. "Zde jí muž sdělil, že se potřebuje projít a vyvětrat, sebou měl svého psa - fenku - jménem Máša. Jedná se o křížence, černo hnědé barvy s hnědou hlavou a tlapkami, výška psa v kohoutku je asi 50 centimetrů," popisoval mluvčí. 

Pohřešovaný muž. Pohřešovaný muž měl v době odchodu na sobě modré rifle, flanelovou mikinu šedé barvy, černou bundu s kapucí značky SAM, zelené zimní kotníkové boty a batoh hnědo-okrové barvy s větším počtem kapes.

"Hledaný muž má asi 180cm vysokou, střední postavy, hnědé oči, šedé vlasy ostříhané na ježka, čelní pleš, vousy - prošedivělé - strniště, chybí prostředníček na levé ruce, na břiše má jizvu," dodává mluvčí. 

Chebští policisté žádají případné svědky, kteří by mohli pomoci při pátrání po pohřešovaném muži, aby je neprodleně kontaktovali na bezplatném telefonním čísle 158, nebo na jakékoliv policejní služebně.