Podle žalobce i výpovědí chtěl po tehdy osmileté dívence, aby se vysvlékla donaha nebo jí svlékl sám, dále jí strčil jazyk do přirození, lil jí do intimních partií olej, strkal jí jazyk do krku v době, kdy myslel, že dívka spí. Také jí ukazoval vibrátor a žádal, aby jej použila. Nebo si dívku posadil na klín a pouštěl jí pornografický materiál.

Za nepřítomnosti obžalovaného, který byl sousedem dívky, včera u soudu vypovídala babička poškozené. „Natálka mi také řekla, že měl před školou rozdávat bonbony a měl na nástěnce fotky dalších holčiček,“ řekla Marcela T., která má dívku v pěstounské péči. Dívce prý tvrdil, že se jí „to bude líbit, až bude velká.“

U soudu zazněl záznam výpovědi zneužité holčičky prostřednictvím videopřenosu. „Bála jsem se, že mi ublíží. Varoval mě, že to nikomu nesmím říkat,“ říkala Natálka. „Hrála jsem si u něj s pejskem a na počítači. Měla jsem ho ráda, ale už nemám, protože mi ubližoval,“ sdělila také dívka.

Obžalovaný Vít T. byl za sexuální delikty na mladistvých trestán už v minulosti, svůj trest si odseděl. Hlavní líčení bylo odročeno za účelem dalšího dokazování na 8. srpna.

Plné kontejnery v Karlově ulici v Plzni
Konec popelnic v centru Plzně. Zabere nová vyhláška?