„K činu došlo kolem 17:45 v bowlingové herně v Horních Drahovicích v Lidické ulici," uvedla mluvčí krajské policie Kateřina Böhmová. „Napadený bohužel zraněním na místě podlehl," dodala mluvčí. Motiv vraždy policisté teprve zjišťují, stejně jako ostatní podrobnosti. Podle informací Deníku mohla být motivem tragické události žárlivost. Navíc si měl podezřelý z vraždy sám zavolat po činu policii.

„Opalovala jsem se na balkóně, když se najednou začaly sjíždět policejní vozy i záchranka," řekla dívka, která bydlí hned pod hernou. Ta ještě Deníku řekla, že před příjezdem policie měla jedna žena vyběhnout z herny a volat o pomoc. Vzhledem k počátečnímu stadiu vyšetřování policie zatím podrobnější informace k případu neposkytuje.

„Včera hodinu po poledni sdělili kriminalisté 37letému muži z Karlovarska obvinění ze zvlášť závažného zločinu vraždy. Po provedení veškerých potřebných úkonů bude podán podnět ke Krajskému soudu v Plzni na jeho vzetí do vazby," uzavřela mluvčí. Za minulý rok došlo na Karlovarsku k pěti vraždám.