Desítky rodin navštívily jedinečnou akci Hurá škola, která se konala v Horních Lomanech. Tato událost měla také skvělý podtitul, a to 'Den, kdy děti mohou být dospělými a rodiče dětmi'. A něco na tom opravdu bylo.

Při této akci, která měla mnoho sponzorů z řad významných firem Chebska, byl po celý den bohatý program zdarma.

K vidění byla například ukázka zásahu policie a výcviku policejních psů. Hasiči také předvedli své umění. Hasili zde totiž hořící vůz nebo rozstříhávali auto. Samozřejmostí bylo také pouliční divadlo, hry pro děti nebo ukázky paraglidingu. Zdravotníci měřili návštěvníkům tlak či diagnostikovali krev.

„Hodně se mi líbili vystavení ptáčci," odkazoval šestiletý Honzík na výstavu dravců.

Tatínek Tomáš Novotný se zase nemohl vynadívat na historická auta či na světoznámé modely aut. „Bylo opravdu něco, vidět všechna ta krásná, nová auta, ale také staré veterány," dodal.

„Nejvíc z celého dne jsem se těšila na koncert skupiny ABBA Stars," řekla Jana Bolková, která byla na akci s dcerou Michalkou. „Písničky této skupiny totiž miluji a strávila jsem s nimi své dospívání. Moje malá si zase zařádila na nafukovacím hradu. Přemlouvala mě, abychom si na zahradu taky jeden pořídili," dodala s úsměvem maminka Jana.