„Pokud se dobře pamatuji, před dvěma lety se zde konala podobná razie," řekl Standa z Chebu. „Tehdy tam byl stejný počet aut i stejný počet policistů. Jen, myslím, že nikdo neřekl, co se tam našlo nebo nenašlo," uvedl.

„Jestli tam opravdu chovali živá zvířata nebo ukrývali sloní kly či nosorožčí rohy, zpřerážela bych jim ruce," rozhořčila se Dana Macková z Chebu. „Je to nelidské a nechutné. Lidi jsou opravdu neskutečná zvířata. Doufám, že ti, co to provedli, z vězení dlouho nevylezou. Jenže oni se najdou jiní, kteří je budou následovat. Dokud nebudou za takové činy padat přísné tresty, budeme tady takové obchody mít pořád."

Přestože policisté nezveřejnili, jaké národnosti byli obvinění, i mezi Vietnamci se proslýchá, že šlo o jejich krajany. „Slyšela jsem to," řekla obchodnice Le, která provozuje obchod s potravinami. „A pokud je to pravda, strašně se stydím," hlesla. „Je mi strašně líto, že to na nás slušné a poctivé Vietnamce, kteří tady chtějí žít natrvalo, hází takové špatné světlo."