Blíží se totiž oblíbená akce s názvem Česko zpívá koledy. A také tentokrát se zapojí lidé na několika místech chebského regionu.

Letošní Česko zpívá koledy se koná ve středu 13. prosince od 18 hodin. Zpívat se bude jako tradičně na chebských vánočních trzích, ale také v Aši na Poštovním náměstí u vánočního stromu, v Novém Kostele u kostela nebo také u stromečku ve Šnekách nedaleko Plesné. Letos poprvé se připojí také Mariánské Lázně. Lidé si mohou přijít užít sváteční atmosféru a zazpívat oblíbené české koledy také do pohádkového ráje u hotelu Krakonoš.

„Letos se k této akci připojujeme poprvé, ale věřím, že ne naposledy. Rádi bychom z toho vytvořili tradici, díky které by si lidé každoročně u našeho betlému mohli připomenout, že Vánoce nejsou jen o dárcích, ale i o tom, být se svými blízkými a přáteli,“ uvedl Jiří Richter, ředitel hotelu Krakonoš. Právě u tamního kamenného betlému v pohádkovém ráji se účastníci začnou scházet v 17.45 hodin, kdy bude akce zahájena a budou se rozdávat zpěvníky. V 18 hodin pak začne samotné zpívání se žesťovým orchestrem místní základní umělecké školy.

„Zveme všechny, kteří si chtějí zazpívat ty nejoblíbenější české koledy a užít si bez stresu předvánoční čas,“ doplnil Jiří Richter. V případě nepříznivého počasí se zpívání přesune do kongresového sálu hotelu Krakonoš.

Ilustrační foto
Do průmyslového parku chce město přilákat velkého investora