Díky tomu mohla začít fungovat skupina Batole, která se stará o děti od dvou let.

„V nových prostorách bývalého internátu v Křížovnické ulici je dost místa, a my tak mohli rozjet skupinu Batole, kde je nyní dvanáct dětí," informovala Martina Paboučková z Klubíčka s tím, že projekt financovala Evropská unie a Batole navštěvují děti, jejichž rodiče pracují.

Mateřské centrum kompletně opustilo neoblíbené a stísněné prostory v Karlově ulici. Spolu s ním se přestěhovaly také další instituce, například KRDMK, Informační centrum mládeže nebo Český svaz žen. „Pronajaté máme celé patro. Díky tomuto prostoru bychom tady rádi představili více kroužků pro děti všech věkových skupin, aktivity pro rodiče s dětmi. Navíc tady je i multifunkční místnost na pořádání besídek, přednášek nebo workshopů," přiblížila Martina Paboučková. Do budoucna by Klubíčko rádo vybudovalo dílny. „Ve škole se tradiční předměty, jako dílny nebo pěstitelství, zrušily. Děti nemají vztah k řemeslu a možná by jim tento kroužek pomohl při rozhodování o budoucím zaměstnání," řekla.

Klubíčko má v plánu zapojit do své činnosti všechny bez rozdílu věku. „I senioři by tady mohli najít své místo a cítit se potřební. Je spousta věcí, které mohou babičky naučit maminky a dědečkové děti," dodala Martina Paboučková s tím, že v plánu je i zahrádka a možná i nějaké to malé zvířátko.