Říjnovou Proměnou Deníku prošla Kristýna Šťastná z Mariánských Lázní. Z chebského StudiaM odcházela nejen s novým střihem, barvou, ale také novými řasami a poukázkou na masáž a pedikúru.

„Klientka měla špatný střih a odrostlou barvu, která hrála všemi tóny," popisovala Iveta Forchová Chlebcová, kadeřnice a majitelka StudiaM. „Proto jsem barvu sjednotila." Kadeřnice zvolila fialový tón, barvu prozářila perleťovým melírem, a protože je podzim, přidala velmi decentně červený melír. „Čtenářčiným vlasům jsem také dopřála zábal, protože měla velmi suché vlasy," podotkla. „Jako střih jsem zvolila stále oblíbenou 'podkovu', abych se zbavila přebytečně hustých vlasů na krční partii a dala střihu tvar a formu, která mu chyběla."

Kristýnu Šťastnou si vzala do péče také kosmetička, která jí prodloužila a zahustila řasy, čímž jí zvýraznila oči. Líčení zvolila jemné a decentní.

A co na proměnu říkala sama čtenářka?

„Jsem z ní moc nadšená, líbí se mi barevnost vlasů, docela snadná úprava účesu a jeho moderní, krásný střih," zhodnotila Kristýna Šťastná, která se věnuje malování a fotografování. „U paní kadeřnice jsem se dozvěděla, jak si vlasy ošetřovat a jak o ně pečovat. Co se týče prodloužení řas, s tím jsem spokojená nadmíru. Už dříve jsem o tom přemýšlela," přiznala. „Každopádně řasy jsou nádherné, dlouhé a hlavně vypadají jako pravé. Líčení bylo taktéž fajn, dozvěděla jsem se o tom, jakých chyb se vyvarovat například při líčení stínů," popisovala.

Nadšená byla také ze salonu obecně. „Všichni jsou ve StudiuM moc milí a vstřícní. Už jsem je doporučila několika ženám, kterým se líbila moje proměna, tak doufejme, že i ony se pod jejich rukama promění tak dobře, jak se jim to povedlo u mě," dodala.

Navíc dostala Kristýna Šťastná poukaz na masáž a pedikúru. „Už se tam těším," radovala se čtenářka. „Moc děkuji celému salonu a hlavně Chebskému deníku, který akci organizuje," dodala.

Touží vaše „JÁ" po změně? 
Chebský deník připravil pro všechny své čtenářky projekt s názvem ‚Proměna s Deníkem'. Chcete změnit svůj účes? Přivítaly byste radu, jak se líčit? Zažijte odpočinkové odpoledne s chebským kosmetickým salónem StudioM (Mánesova 47).

Stačí málo!

Pošlete nám svou fotografii a napište pár slov o sobě (věk, záliby, zaměstnání a co od proměny čekáte). Pokud vás naše odbornice ze StudiaM vyberou, můžete se těšit na skvělý zážitek. Další Proměna se uskuteční 20. listopadu od 9 hodin (termíny nelze měnit, myslete na to prosím při přihlášení do projektu). Přihlásit se mohou všechny slečny a dámy z regionu, od Aše po Teplou. Nezapomeňte připojit telefonní kontakt na Vás, vybranou budeme totiž kontaktovat právě telefonem. 

PROMĚNA JE ZDARMA!

Přihlášky posílejte na e-mail: redakce.cheb@denik.cz. Uzávěrka přihlášek do další Proměny je 16. listopadu (včetně).