Další lidský život si vyžádala dopravní nehoda u hotelu Zátiší nedaleko Františkových Lázní. Právě tento úsek je lidmi považován za úsek častých dopravních nehod.

Tentokrát ke kolizi nedošlo z důvodu špatného odbočování či příliš vysoké rychlosti. Na vině byl nákladní přívěs, který se odpojil od osobního automobilu. „Přívěs přejel do protisměru, kde se střetl s projíždějícím vozidlem," informovala policejní mluvčí Zuzana Týřová.

„Při střetu došlo ke zdeformování valníku a jeho část prorazila čelní sklo projíždějícího vozidla." Kus přívěsu řidiče zranil tak, že musel být letecky transportován do nemocnice. „Při převozu řidič následkům zranění podlehl," uvedla Týřová.

Právě silnice poblíž Františkových Lázní je řidiči i přes nevoli policistů považována za úsek smrti. „Dlouho se mluví o tom, že by se s tím mělo něco udělat," řekl Kamil Hrubý z Chebu. „U Zátiší by mělo být dávno omezení rychlosti a přehledněji udělaná křižovatka. Přesto tato tragická nehoda s tím neměla nic společného. Stejná situace se mohla stát na kterémkoli jiném úseku. "