Proč přijít: Soutěžní výstava se uskuteční v budově Hotelové školy v Mariánských Lázních. Soutěž každoročně přiláká stovky nejen místních občanů, ale cestu na tradiční akci si najdou příznivci modelů z celého regionu.

Aby také ne, k vidění je pravidelně více jak dvě stě modelů od několika desítek skvělých modelářů z celé České republiky.

Kromě toho si mohou milovníci modelařiny zakoupit modelářský sortiment. V nabídce tak nebudou chybět stavebnice modelů k sestavení v různých stupních obtížnosti, modelářská lepidla nebo barvy.

Hlavním cílem soutěžní výstavy je ale hlavně ukázat věrné modely a také se utkat O pohár Mariánských Lázní. A možná i přilákat nové modeláře do řad Klubu plastikových modelářů Mariánské Lázně, který akci každoročně za podpory města Mariánské Lázně pořádá. Právě mladých modelářů ubývá, a jak organizátoři akce říkají, děti bohužel dávají přednost počítačům.

VŠICHNI V CHEBU v těchto dnech vzhlížejí na komín v chebském centru, aby zahlídli párek čápů. Moc často ale nejsou vidět, protože létají do okolních luk a pastvin, aby se nakrmili.
Čápy obdivují všechny generace

Soutěžní výstava slavnostně v prostorách Hotelové školy v Mariánských Lázních odstartuje v 10 hodin. Vyhlášení výsledků se pak uskuteční přibližně v 15 hodin.

Kdy: 7. března od 10 hodin
Kde: Mariánské Lázně
Za kolik: dobrovolné