Koně a psy čeká jejich den. Program se odehraje ve Štekrově Mlýně. Den koní a psů to je název ojedinělého programu, který je určen milovníkům těchto čtyřnohých kamarádů. Už třetí ročník oblíbené akce pořádají nadšenci ze Štekrova Mlýna, jenž se nachází asi tři kilometry od Františkových Lázní. Hosté se mohou těšit na příjemné odpoledne, kde budou velkou roli hrát právě koně a psi. V prezentaci koní ze Štekrova Mlýna jistě zaujmou například ukázky s hudbou ,,kür", exhibice v dámském sedle, vysoká jezdecká škola hřebce Daria, počítací kůň i škola poníků. Návštěvníci uvidí rovněž výcvik a tanec se psem. Akce se uskuteční v sobotu 14. září od 12 hodin.

Na Seeberské hry dorazí také Karel IV. Městské muzeum Františkovy Lázně zve srdečně všechny své příznivce na reprízu jarních her. Pro nezasvěcené každý rok se k nám Karel IV. vrací a je mu holdováno ne zlatem a drahými kameny, ale hudbou a tancem. Seeberské hry se konají v sobotu 14. září od 15 hodin na hradě Seeberg v Ostrohu nedaleko Františkových Lázní.

Skalku čeká den otevřených dveří. Jak funguje přehrada? I to se dozvědí návštěvníci dne otevřených dveří na vodním díle Skalka. Akce se uskuteční v sobotu 14. září od 9 do 16 hodin. S prohlídkou se dostane na každého, ještě nikdy se nestal opak. Na prohlídku se bude chodit, vždy až se utvoří skupinka.