„Jsem velmi spokojen s dnešním křtem," prozradil spisovatel Robert Neubert. „Nemohl jsem si přát lepší publikum," dodal.

„S Robertem jsme si padli do oka tak nějak navzájem," dosvědčil Jan Budař, který celým večerem provázel. To potvrdil i Robert Neubert. „Vybrali jsme se navzájem. Myslím si, že pan Budař nejlépe odpovídá atmosféře mé knihy," dodal.

V rámci křtu knihy se konalo předčítání z ní, autogramiáda a také diskuse s autorem. Do této rozpravy se připojila většina diváků. Účastníci se nebáli odpovědět na žádnou otázku. Redaktor Chebského deníku se také ptal a vznikla tak velice interaktivní diskuse, z níž se stal velmi pěkný rozhovor, který přineseme v některém z dalších vydání.

„Křest se mi velice líbil," prozradil Ondřej Horal. „Pan Budař byl skvělá volba, jelikož je moc vtipný a má show v krvi. Výběr muziky se mi zdál také dobrý. Byl to první křest knihy, kterého jsem se zúčastnil. Knihu jsem ještě nečetl, ale po večerech bych se do ní rád začetl," dodal.

„Bylo to velice zajímavé a jsem moc ráda, že jsem se seznámila s autorem," prozradila Jana Kovařovičová z Mariánských Lázní. „Vždy ráda přijdu na takovouto akci, abych vše viděla naživo. Diskuse byla živá. Je velice hezké, když se takto rozjede. Člověk se potom dozví více informací," dodala.