Představil tam lidem recepty na ručně vyrobené bagely, tedy jakési speciální rohlíky. Vyvinula je židovská komunita v Krakově v Polsku v roce 1610. Bývají ručně tvarovány do podoby hladkého prstence, který se vejde do dlaně. Zájemci je mohou ochutnatv tamní restauraci, s níž kuchař navázal spolupráci.

„Myslím, že může být něčím ojedinělá. Mohla by lidem přiblížit gastronomii zase o něco víc a i prostřednictvím restaurací Bagel Lounge. Navíc je tato restaurace v krásném historickém centru města,“ sdělil Radek Kašpárek. Bagely si vyrábí síť restaurací sama. „Těsto na bagely si pečeme nebo spolupracujeme s kuchaři oceněnými michelinskou hvězdou. Každý bagel je ručně dělaný unikát,“ uvedla Kristýna Gabalcová, manažerka komunikace sítě Bagel Lounge. „Ochutnala jsem ho a bylo to opravdu dobré. Nikdy jsem ho dosud neměla a zachutnal mi. Budu si ho kupovat pravidelně,“ sdělila Andrea Karasová ze Sokolova.

V regionu by mohla být továrna na výrobu baterií do elektromobilů.
V regionu by mohla být továrna na výrobu baterií do elektromobilů

Síť stylových restaurací Bagel Lounge zahájila spolupráci s několikanásobným obhájcem prestižní michelinské hvězdy a spolumajitelem luxusní pražské restaurace Field Radkem Kašpárkem. Radek tak doplňuje řadu špičkových profesionálů v oboru gastronomie, kteří s restaurací úzce spolupracují. Pro podzimní a zimní sezónu svým jménem podepisuje recepty na tři skvělé bagely, které vytvořil pro všechny milovníky chlebových dobrot.

V gastronomickém světě je Radek Kašpárek hvězda. Svou kuchyni prezentuje především moderními trendy, dynamikou a kvalitou surovin. Stejně tak je tomu i u sítě stylových restaurací Bagel Lounge, která se specializuje na širokou nabídku domácích ručně vyrobených bagelů a podle nestranného hodnocení Tripadvisoru patří mezi nejoblíbenější gastro podniky v Karlových Varech, v Chebu i Františkových lázních.

„Věříme, že i díky skvělým receptům Radka Kašpárka se nám podaří pokračovat v naší snaze poskytovat hostům jedinečný gastronomický zážitek,“ říká Kristýna Gabalcová, manažerka komunikace sítě Bagel Lounge a dodává: „Těsto na bagely si pečeme přímo sami nebo spolupracujeme s kuchaři oceněnými michelinskou hvězdou. Každý bagel je ručně dělaný unikát.“