Cílem bylo ukázat své umění na motorce anebo čtyřkolce a získat i nové zkušenosti. Akce se setkala s obrovským úspěchem. Pro mnohé z kaskadérů nebyl problém zvednout například motorku na zadní kolo.

„Jezdilo se mi super. Okusil jsem si mokrý i suchý povrch, takže vlastně všechny podmínky," řekl jeden z účastníků setkání, Richard Mošna z Hrádku u Rokycan. Ten divákům předvedl kaskadérské kousky na čtyřkolce. „Sice se mi pak zablokoval vyčerpáním sval, ale i přesto si myslím, že ta akce se vydařila na jedničku. Obecenstvo ale mohlo být o něco živější," dodal Richard Mošna.

Ježdění se u Chebu uskutečnilo již počtvrté.

„Základní myšlenkou této akce je sejít se s lidmi, kteří vyznávají tento sport, který se jmenuje stuntriding," uvedl organizátor akce Kamil Křivka. „V podstatě se jedná o kaskadérskou jízdu na motocyklu, kdy je zapotřebí stroj zvládnout tak, aby z něj kaskadér neupadl," vysvětlil Křivka.

Na akci dorazili i lidé ze vzdálených měst.

„Jsou tu například jezdci z Opavy, Plzně, Prahy, Žírovnic u Jihlavy anebo Karlových Varů," upřesnil Kamil Křivka s tím, že většina jezdců přijela na upravených silničních strojích a jeden z nich i na jednorychlostní babetě.

Podle organizátorů se tento sport dá jezdit téměř na všech motorkách. Je to jen otázka píle a cviku.

„Tomuhle kaskadérství se věnuji již pátým rokem a babetu jsem si zvolil proto, že jsem ji kdysi koupil velmi výhodně od kamaráda a došlo mi, že s ní jde provozovat stuntriding taky," řekl Tomáš Urválek z Opavy. „Pravidelně se zúčastňuji například závodů v Maďarsku," dodal Tomáš Urválek.