Řidiči si musejí dávat velký pozor hned na několika silničních úsecích. Nejvíce bouraček je podle statistiky automapy Allianz na úseku silnice I/64 v Poustce poblíž Františkových Lázní, a to konkrétně severovýchodně od obce. Tam došlo nedaleko křižovatky za poslední dva roky k více než pěti nehodám, které si vyžádaly i těžká zranění. Další nebezpečné místo pro motoristy je zatáčka na silnici I/6 u Nového Sedla, což je místní část Loučky poblíž hradu Loket. Tam se za poslední dva roky stalo více než osm dopravních nehod. Z toho byla havárie i s těžkým zraněním.

Problémy dělají řidičům ale také silnice I/21 mezi Drmoulem a Velkou Hleďsebí a rovný úsek komunikace I/6 nedaleko Andělské Hory a Žalmanova, který křižuje malá silnice 20812.

Pes je nejlepší přítel člověka. To může bezesporu potvrdit i podpraporčík Martin Havlíček, který slouží jako psovod u státní policie v Chebu už jedenáct let.
Nejlepší psovod Karlovarského kraje je z Chebu

Opravdu pozorní by měli být řidiči za Františkovými Lázněmi směrem na Cheb při výjezdu na Pomezí.

Podle bývalého motokrosaře Miloše Kourka z Františkových Lázní se jedná o úsek, kde jsou nehody každou chvilku.

„Jedná se o esíčko, které je opravdu nešťastné, hlavně kvůli špatnému asfaltu. Při teplotním výkyvu, dešti, nebo lehkém namrznutí jsou tady nehody bohužel na běžném pořádku. Řekl bych, že by to chtělo určitě řešit. Bourala tady má maminka, ale i hodně z mých přátel, tak pozor,“ upozorňuje Miloš Kourek.

Nejčastější místa nehod na českých silnicích
Pozor na nebezpečné nehody: Toto jsou místa, kde Češi nejčastěji bourají