Letos je tomu jinak a na své si přijdou nejen milovníci čerstvých ryb, ale i uzenářských výrobků a hřejivých nápojů. Zpříjemnit atmosféru výlovu přijede i známá františkolázeňská maringotka Bar Pod Smrkem. „Naši kolegové připraví rybí speciality. Návštěvníci se mohou těšit na jedinečnou rybí polévku, dále na kapra s rybím salátem, kapří hranolky a chystáme ještě další překvapení, ale to nebudeme prozrazovat. Naše legendární maringotka si připravila uzenářské výrobky. Vše je domácí kvalita od našich osvědčených dodavatelů Krašat. Nesmím zapomenout na teplé nápoje, které budeme návštěvníkům podávat, jako je Mutěnický svařák. Nezapomínáme ani na nejmenší návštěvníky, pro které bude připravený dětský punč,“ říká majitel maringotky Bar Pod Smrkem Pavel Weinfurter.

Vůně klobásy, jitrnice, ale i hřejivého svařáku, který se v chladném počasí hodil a příjemně zahřál. Tak to v sobotu vypadalo na hradu Seebergu, kde se konaly Svatohubertské slavnosti a zabijačkové hody.
FOTOGALERIE: Seeberg uctil patrona myslivců, svatého Huberta, zabijačkovými hody

Účastníci výlovu připraví teplé posezení. „Pro nejzmrzlejší budeme podávat kořalku všeho druhu, best of je naše meruňkovice. Lidé se budou moci u maringotky díky našemu plynovému ohřívači zahřát. Objednali jsme dobrou náladu i počasí a moc se těšíme,“ dodává.

Výlov rybníka Amerika u Františkových Lázní se uskuteční ve čtvrtek 28. října od půl deváté do šestnácti hodin a v pátek 29. října půl deváté do čtrnácti hodin.