Dva přivezly sanitky a dva dopravili do nemocnice letečtí záchranáři. "Všechny zraněné jsme ošetřili v rámci urgentního příjmu," uvedla náměstkyně ředitele fakultní nemocnice Andrea Mašínová.

Dva zranění jsou v péči odborníků kliniky anesteziologie, resuscitace a intenzivní medicíny a další dva jsou hospitalizováni na jednotce intenzivní péče kliniky ortopedie a traumatologie. "Jsou ve stabilizovaném stavu a už se nám je podařilo ztotožnit," dodala Andrea Mašínová.

V Karlových Varech ošetřili a propustili 14 lidí, jedna pacientka leží v ústecké nemocnici

„V krajské nemocnici jsme po železniční nehodě ošetřili celkem 14 lidí. Všechny jsme už propustili do domácího ošetřování. Většinou měli lehká zranění, tržné rány anebo zhmožděniny,“ konstatoval tiskový mluvčí Karlovarské krajské nemocnice Vladislav Podracký.

„Nemocnice Krajské zdravotní, a. s., pečují o jednu pacientku zraněnou při nehodě u Perninku. Pacientka hospitalizovaná na jednotce intenzivní péče Krajské zdravotní, a. s. – Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem, o. z., je mimo ohrožení života,“ sdělil v zastoupení tiskového mluvčího Krajské zdravotní a. s. Martin Klimeš

 

Odstraňování následků tragické nehody u Perninku na Karlovarsku.
Drážní inspekce: Strojvedoucí měl počkat, místo toho vyrazil na trať