Nebývalá koncentrace ženské krásy a sympatických dětských diblíků čeká Mariánské Lázně. Už v sobotu se v tamním divadle (od 15 hodin) rozhodne o tom, kdo získá titul Missis Čech 2014. Pozvání do poroty přijal i známý sexuolog Jaroslav Zvěřina (na snímku). Soutěžící maminky a děti se mohou těšit na překvapení v podobě tajné disciplíny, ale i na vystoupení Maxim Turbulenc a Vlasty Korce. Celým odpolednem budou provázet Miloš Skácel a David Petřík. V porotě zasedne i spisovatelka a publicistka Marie Formáčková, představitel partnera soutěže Ing. Rudolf Kozák, zástupce ředitele strategie a komunikace, ale i režisér soutěže Antonín Vomáčka.

Hlavními protagonisty klání, jehož exkluzivním partnerem je akciová společnost Severočeské doly, jsou však soutěžící maminky a jejich děti. Organizátoři do publika pozvali i ratolesti z dětského domova (DD) z Mariánských Lázní a Tachova.

Finanční prostředky z darů přítomných hostů budou věnovány ve prospěch ratolestí z DD Mariánské Lázně a Tachov, Dětského diagnostického ústavu Plzeň a Diecézní charity plzeňské Mons. Františka Radkovského, biskupa plzeňského.