Jan Kuchař.Zdroj: Deník/Vladimír KučeraRybník Amerika ve Františkových Lázních patří k největším v kraji, a tak jsme se s Rybářstvím Mariánské Lázně dohodli, že jej uděláme pro obyvatele regionu ještě atraktivnější. Jednou z nejvýznamnějších novinek je, že se výlov uskuteční v pátek a v sobotu. Minulé roky se konal vždy jen ve všední dny, kvůli práci se ale nemohla přijít podívat spousta lidí, které akce zajímala. S tím souvisí také další změna.

Díky zajímavějšímu termínu mohlo město připravit i zajímavý doprovodný program. Bude hrát živá hudba, a navíc se nám povedlo vyjednat, aby přijel gastrovůz z projektu Ministerstva zemědělství Ryba na talíř. Zájemci se také dozvědí spoustu užitečných informací o přípravě ryb a budou se moct přiučit při komentovaných přípravách pokrmů. A také bude možné něco nového ochutnat.

Výlov rybníka Amerika se bude konat v pátek 27. října od 8.30 do 16 hodin a v sobotu 28. října od 8.30 do 14 hodin. V pátek od 13 hodin vystoupí Rockin Veterans, od 15.30 hodin skupina Humbuk. V sobotu od 10 hodin zahraje kapela Vopejkači, od 13 hodin pak skupina Bluetet a celý hudební maraton ukončí v 15.30 hodin Parohanka. 

Ilustrační foto.
Nebyli to migranti. V lázních se ubytovali pouze pracanti