Špatný žert, tak hodnotí stav Palackého ulice v Mariánských Lázních někteří občané města. Podle jejich slov město slibuje opravu značně zdevastované silnice už více než tři roky. Město se brání: „Je to otázka peněz."

„Velmi nemile nás překvapila informace o tom, že termín opravy, rok 2015, stále platí," řekl Jiří Škroch z komunity Mariánskolázeňský ombudsmánek. „Přitom kdysi hovořil starosta Zdeněk Král o tom, že rekonstrukce se plánuje na rok 2011." Stav Palackého ulice je podle něj tristní a obyvatelé mariánskolázeňské čtvrti Úšovice vystavují své vozidlo zdevastované komunikaci.

„V současné době provádí firma Chevak opravy na Palackého ulici," uvedl mluvčí mariánskolázeňské radnice Roman Kořán. „Práce jsou v režii této firmy, včetně povrchové úpravy těch částí, které byly poškozeny," řekl s tím, že Mariánské Lázně mají v plánu rekonstruovat celou silnici příští rok. „Tato investice bude v řádu osmnácti milionů korun. Finanční důvody nedovolily koordinaci těchto dvou projektů zároveň. Také by se mohlo stát, že by ulice zůstala rozkopaná celou zimu. To si jistě nikdo nepřeje," dodal Kořán.