Několik stovek dospělých a dětí dorazilo o víkendu na tradiční Pivní láznění do Mariánských Lázní. Letošní již pátý ročník byl ve znamení velké novinky.
„Místo na rozpáleném asfaltu centrálního parkoviště jsme tentokrát zvolili místo ve stínu stromů na louce před Clubem Na Rampě,“ řekl organizátor akce Roman Juřica.

Program, ve kterém si každý přišel na své, dobré jídlo a několik druhů piva ale zůstal hlavním znakem i tento rok. „Pro nejmladší návštěvníky jsme měli opět připraveny hry, kolotoče a soutěže o zajímavé ceny,“ informoval Roman Juřica.

„Především dětem pak byl věnovaný celý třetí den slavností, během kterého si mohly vysoutěžit lákavou hlavní cenu v podobě horského kola a pobavit se na dětské diskotéce.“ Návštěvníkům se akce velice zamlouvala. „Moc se mi tady letos líbí,“ řekla Jitka Hanková z Mariánských Lázní.

„Už jsem sem dorazila potřetí. Atmosféra je tady velice pěkná,“ dodala Jitka Hanková. Na kolotočích a klouzačkách se prohánělo také mnoho dětí. „Ráda jsem se povozila na kolotoči,“ řekla tříletá Terezka Selnekovičová. „Nejvíce se mi tady líbilo skákání v gumovém hradu,“ pověděl malý Jan Jakub Roháč ze Stráže u Tachova. „Nejraději jsem se točila na kolotoči v hrníčcích,“ řekla nadšeně malá Johanka Roháčová.