„Při projíždění levotočivé zatáčky jedenadvacetiletý řidič jedoucí v osobním automobilu Volkswagen nezvládl vozidlo," informovala tisková mluvčí policie Kateřina Böhmová. „Automobil vyjel mimo komunikaci, narazil do dopravní značky a následně do stromu."

Muž při dopravní nehodě utrpěl vážná zranění. S poraněním hrudníku ho vrtulník transportoval do Fakultní nemocnice v Plzni. „Vzhledem k jeho zdravotnímu stavu nemohli policisté na místě provést dechovou zkoušku na alkohol," uvedla Böhmová. Škodu na vozidle vyšetřovatelé předběžně vyčíslili na osmdesát tisíc korun.

Na silnici u Františkových Lázní jsou přitom nehody téměř na ´denním´ pořádku. „Jezdí tady jako blázni," řekl profesionální řidič Stanislav Kříž z Chebu. „Potom stačí mokrá vozovka a neštěstí je na světě. Tento úsek je zrádný. Na první pohled byste neřekli, že se zde může něco stát. A přitom tady už dost lidí zemřelo."

Nehoda se přihodila na silnici I/21 z Chebu na Hazlov, kde se v minulosti stala řada dopravních nehod. „Stačí se podívat na to, kolik je tam pomníčků," uvedla Kateřina Hlavsová z Chebu. „Není pomalu měsíc, aby tam nebyla nějaká bouračka. Některé končí tragicky."