Nejen, že se finálové klání v tomto malebném městě uskutečnilo (jak Chebský deník už informoval), ale z tamního DD také pochází absolutní vítěz – dvanáctiletý ´Rošťák´ Jakub Harčár. Ten soupeře doslova ´přejel´ svou nenapodobitelnou bezprostředností.

Druhou příčku v devítičlenném finálovém klání školáků z dětských domovů z celé České republiky vybojovala desetiletá Veronika Matějná z Frýdku-Místku a bronz získal nejstarší účastník, patnáctiletý Nikolas Holoubek z Čeladné.

Mariánskolázeňské divadlo, které doslova praskalo ve švech, bouřlivě aplaudovalo nejen výkonům ratolestí, ale také dalším vystupujícím interpretům – atraktivní Tereze Kerndlové a skvělému Vlastíku Korcovi. Líbili se také moderátoři Miloš Skácel a David Petřík.

„Já jsem byla unešená z výkonů našeho Kuby, ale také se mi moc líbil šoumen Vlastík Korec," usmívala se šestnáctiletá Marcela Drevňáková z Dětského domova Mariánské Lázně. Podle Martina Wrobleskiho z DD Žatec byli účinkující úžasní. „Taky se mi moc líbily obrázky z umělecké soutěže dětí, které divadlo zdobily," dodal Martin.