„Zkušební provoz odhalil drobné nedostatky použité technologie," uvedl Vojtěch Milko ze společnosti Bohemia Healing Mineral Waters CZ, která za znovurozjetím mariánskolázeňské stáčírny stojí. Navíc nový provozovatel musel vyhovět všem připomínkám úředníků, tedy vybudovat nové nerezové vedení do stáčírny a upravit jímky pramenů. Navíc se zjistilo, že je třeba posílit elektrickou přípojku.

Rozjetí provozu se tak oddálí o několik týdnů. První láhve by se ke spotřebitelům měly dostat do konce února. „Odbyt pro Rudolfův pramen máme zajištěný," řekl Vojtěch Milko.

Podle plánů by nemělo v budoucnu zůstat jen u stáčení Rudolfova pramene. Na pulty by se měly dostat i minerální vody Aqua Maria či Excelsior.

Společnost koupila stáčírnu od Marienbad Waters, která sice několikrát slibovala obnovení provozu, ale nikdy k němu nedošlo. Za zkrachovalou společností navíc zůstaly dluhy vůči městu Mariánské Lázně. Marienbad Waters totiž několik let neplatila za ochranné známky. Dluh se vyšplhal na více jak dva miliony korun. Mariánským Lázním nakonec došla trpělivost a celou záležitost daly k soudu. Až poté, co se nový vlastník zavázal k převzetí dluhu, město žalobu stáhlo.