Skvělé podmínky pro lyžování slibují lyžařská střediska na Chebsku. V obou skiareálech se bude podle všech indicií lyžovat až do Velikonoc. V Aši ale bude také záležet na návštěvnosti.

Mariánské Lázně

Luxusní podmínky k lyžování, mimosezónní ceny a téměř žádné fronty na vlek. Tak takovéto zázemí si mohou lyžaři vychutnat v mariánskolázeňském lyžařském středisku Mariánky. „Sjezdovky upravujeme vždycky v ranních hodinách," uvedl vedoucí mariánskolázeňského skiareálu Vladimír Černý. „Na všech sjezdovkách je stále dostatečná vrstva upraveného technického sněhu v kombinaci s přírodním. Denně lyžujeme od 9 do 16 hodin a ve středu a v pátek máme také večerní lyžování před každým večerním lyžováním 'Slalomák' rolbujeme," dodal s tím, že v lázních se bude lyžovat až do Velikonoc.

Také lyžařské středisko v Aši nabízí výborné podmínky. V provozu mají Ašští celý lyžařský areál.

„Na sjezdovce máme 25 až 50 centimetrů sněhu, a dokonce tři centimetry nového připadly," potvrdil manažer ašských sportovišť Karel Kolman. „Podmínky jsou tedy vynikající. Lyžovat budeme nejspíš až do Velikonoc. Záleží ovšem také, jaká bude návštěvnost, lidé už moc zájem nemají," zakončil.

Aktuální informace mohou zájemci získat na 721 214 105.