A nejvíce lidí tato akce přilákala jako vždy do Chebu.


U příležitosti zahájení letošních vánočních trhů dorazil potěšit tisíce návštěvníků patron chebského vánočního stromu Jaroslav Uhlíř, který své fanoušky potěšil těmi nejznámějšími písničkami ze své tvorby. „Přišla jsem se s dětmi podívat nejen na slavnostní rozsvícení stromů, ale vlastně veškeré vánoční výzdoby chebského náměstí a také na svého oblíbence Jaroslava Uhlíře," řekla Renata Kovaříková z Chebu. „Je to skvělý zážitek, ale celou dobu mačkám svým dětem ruce, aby se mi v té davovce neztratily."
Kromě zpěváka mělo jako každý rok velký úspěch ledové kluziště, na kterém se vyřádilo nejedno dítko. „Je to super," pochvaloval si malý Petřík. „Už v loňském roce jsme sem s rodiči chodili a jsem rád, že jsem je přemluvil i letos."


Cheb ale nebyl jediným městem, které rozsvítilo vánoční strom. Na své si přišli také v Lázních Kynžvartu. Tady totiž dominantu náměstí každý rok přiletí až z nebe rozsvítit sám anděl. Ani letos tedy nemohl malý andílek chybět a za své vystoupení sklidil jako vždy potlesk.