Ten přijel ve velkém počtu hráčů, zato Trstěnických bylo jen jedenáct, a tak trenér Horváth nebyl vůbec s účastí svých svěřenců spokojený. I přesto dal mužstvo dohromady tak, že to jeho svěřenci zvládli a vyhráli vysokým rozdílem.

Trstěnice A 17

Mnichov 1

po poločase 10:0

Utkání začalo hned od začátku tlakem Trstěnic a také padla rychlá branka, a to hned ve 30. sekundě utkání, to se trefil snad již uzdravený trstěnický Jahoda. Poté o 5 min. později se trefil Rác a začaly trstěnické hody. Do poločasu nastříleli Trstěničtí dalších 8 branek a diváci, kteří přijeli z Mnichova a z okolí, jen tipovali, jaké bude konečné skóre.

Mnichov jako by vůbec nevěděl, co má hrát, a Trstěnice procházely přes jeho defenzivní hráče jako nůž máslem. Trstěničtí měli hru pod svojí kontrolou a Mnichov skoro vůbec k ničemu nepustili, a když už se dostal Mnichov ke střele, tak vše vychytal výborný Čeček. Bylo vidět, že i když nebylo trstěnické áčko kompletní (pouze šest hráčů, zbytek byl z béčka), tak rozdíl mezi těmito týmy byl veliký jak po fyzické, tak i po herní stránce. I přesto tam prý trenér Trstěnic viděl určité nedostatky v herní části a taky své svěřence na to upozorňoval.

Konečný stav po odpískání byl 17:1, a to musel být Mnichov rád, protože ještě mnoho šancí mu zachránili gólmani, kteří oba odjížděli s pěknou nadílkou.

Trstěnice: Čeček, Máder. Velek, Karlíček, Nečas Petr. Schwertschal Jan, Kojma, Švajgl, Jahoda, Rác, Pečínka, trenér Horváth.

„Dnešní utkání jsme sehráli celkem dobře, i přesto, že byly před utkáním určité problémy, tak jsme Mnichov porazili vysokým rozdílem. Jsem rád za výsledek, ale ne za účast mých hráčů a za jejich přístup. Netýká se to všech, ale určitých lidí ano, a to mě mrzí nejvíc. Máme před sezonou a kluci nemají žádnou zodpovědnost, aby se buď omluvili, nebo k zápasu přišli. Je to velká škoda, protože naše pozice v tabulce je velmi dobrá a postup nám pořád neuniká, ale tímto přístupem by se mohlo všechno zhatit. Vím, že mám dobré mužstvo, které si zaslouží kopat 1.B třídu, ale kluci musí změnit určité postoje a přístup k fotbalu a začít pracovat," uvedl trenér Horváth.

(tr.f)