Amatérské týmy, zdravá rivalita a hlavně velký kopec legrace, to bylo cílem Vánočního turnaje v malé kopané v Paliči u Lipové.
Čtyři týmy, které dorazily, mezi sebou svedly nelítostné boje. „Nebojovalo se jen o nejlepší družstvo," přiblížil jeden z organizátorů Břetislav Homola. „Vyhlašovali jsme také nejlepšího hráče a nejlepšího brankáře." Jako bonus cenu dostal i nejstarší hráč, který se postavil na Vánočním turnaji na hřiště. „Trofej pro nejstaršího hráče si odnesl Milan Beran," uvedl Homola s tím, že Milanu Beranovi je třiašedesát let.
První místo si po dramatických zápasech odneslo domácí družstvo IGM Palič. „Radost jsme měli velikou," řekl Homola, jenž si vychytal i titul nejlepší brankář. Na druhém místě skončil tým Sokolníků. „Třetí příčka pak patřila Důchodcům a na čtvrté příčce se umístili hráči z týmu CHEVAK," řekl organizátor. Odměnu za nejlepšího střelce získal domácí Fero Labai.
„Pokud bych měl zhodnotit turnaj, myslím, že dopadl na výbornou," uvedl Břetislav Homola. „Všichni jsme se velice dobře bavili a to byl cíl této akce. Velkou zásluhu na tom mají hráči a také sponzoři, kteří podpořili náš turnaj. Za to jim patří velký dík," dodal.