Den 'D' si užila čtenářka Míša Chloubová z Chebu. Zúčastnila se totiž dubnové Proměny s Deníkem, která se pravidelně každý měsíc odehrává v chebském StudiuM (Mánesova 47).

„Je mi 21 let a momentálně jsem na mateřské dovolené," představila se čtenářka Míša, která v Chebu žije společně se synkem a přítelem. „Největší koníček je můj 19měsíční syn Jaroušek, ráda také cestuji a poznávám nové kouty, hlavně po České republice."

Touží vaše „JÁ" po změně? 
Chebský deník připravil pro všechny své čtenářky projekt s názvem ‚Proměna s Deníkem'. Chcete změnit svůj účes? Přivítaly byste radu, jak se líčit? Zažijte odpočinkové odpoledne s chebským kosmetickým salónem StudioM (Mánesova 47).
Stačí málo!
Pošlete nám svou fotografii a napište pár slov o sobě (věk, záliby, zaměstnání a co od proměny čekáte). Do přihlášky je nutné uvést také telefonní číslo a místo, kde žijete. Pokud vás naše odbornice ze StudiaM vyberou, můžete se těšit na skvělý zážitek.
Další Proměna se uskuteční 29. dubna od 9.30 hodin (termíny nelze měnit, myslete na to prosím při přihlášení do projektu). Přihlásit se mohou všechny slečny a dámy z regionu, od Aše po Teplou.
PROMĚNA JE ZDARMA!
Přihlášky posílejte na e-mail: redakce.cheb@denik.cz. Uzávěrka přihlášek do další Proměny je 24. dubna (včetně). Vybranou ženu kontaktujeme během čtvrtka 25. dubna.

Zda se má přihlásit do oblíbené rubriky, zvažovala dlouho. „Od ledna jsem sama sebe přemlouvala," přiznala a podotkla, že si poslední dobou se svými vlasy neví rady jsou jemné, zplihlé a vypadávají.

„Barvu jsem nechala ve fialových tónech, jen jsem aplikovala přeliv pro sjednocení odstínu," popsala postup Iveta Forchová Chlebcová, kadeřnice a majitelka salonu. „Pro oživení jsem pak do ofiny přidala trochu světlé. Délku vlasů jsem vyjma patky příliš nezkracovala, abych zachovala objem."

Kosmetička se pak zaměřila na obočí, které nabarvila a upravila. Mladou maminku samozřejmě také nalíčila.

A co na Proměnu s Deníkem čtenářka Míša říká?

„Jsem maximálně spokojená. Je to skvělé, sama bych se nepoznala," reagovala po návštěvě StudiaM. „Také okolí reaguje velmi pozitivně, moc se jim to líbí a proměnu chválí. Přítelova odpověď byla všeříkající: Vau!" vyprávěla.

Jak čtenářka potvrdila, určitě začne chodit na kosmetiku a ke kadeřnici. A jak potvrdila, zamíří opět do StudiaM. „Holky ve studiu jsou moc milé, příjemné a hodné," dodala. Čtenářka se také dozvěděla, jak si poradit se svými vlasy. A jako tradičně, tak i Míša si ze StudiaM odnesla dárek poukaz na masáž.