Během pár měsíců prošly stránky mnoha obcí výraznou proměnou a téměř vždy to bylo k lepšímu.

Nedávno dostaly nové webovky například Drmoul, Lázně Kynžvart nebo Tři Sekery. Novinky většinou nebývají jen kosmetické, ale mění se téměř úplně vše vzhled stránek bývá navržen profesionálně a pod kapotou vždy bije doladěný a odzkoušený systém. Spokojeni bývají také občané, kteří bleskurychle najdou požadované informace.

„Na zastupitelstvu jsme se shodli, že by stránky obce potřebovaly změnu," uvedla starostka Tří Seker Dagmar Strnadová. „Staré stránky už nebyly tak graficky hezké. A tak jsme využili padesátiprocentní slevy u jedné společnosti a nechali udělat nové, se kterými jsem velice spokojená," dodala.

Některé obce nemají ve webových stránkách svoji prioritu. Je to například Zádub Závišín. „Naše stránky jsou staré asi rok," uvedl starosta Zádubu Závišína Jiří Nešpor. „Nespatřujeme však v nich takovou efektivitu. Kdo chce informace o naší malé obci, tak si je najde. Navíc jsme tak chudá obec, že nemíníme investovat velké finanční prostředky právě do této oblasti," dodal.

„Když se chci dozvědět informace z některých obcí, tak je to mnohdy katastrofa je získat," uvedl Cheban Tomáš Veselý. „Stránky mi připadají 'zbastlené na koleni'. To, že obce vkládají peníze do nových webovek, je myslím dobré. Není nad dobře informované obyvatelstvo," dodal.