V Chebu se například mohou těšit, že si vánoční písně zazpívají spolu s pěveckým sborem Kopretiny a Špalíček pod vedením Evy Kůrkové ze Základní umělecké školy Jindřicha Jindřicha v Chebu. „Do této pěkné akce jsme zapojeni již od začátku,“ řekla Eva Kůrková, učitelka sborového zpěvu ze Základní umělecké školy v Chebu. „Letos tedy budeme vystupovat podeváté s dětským sborem Kopretiny a ženským sborem Špalíček.“

Na akci se těší také mladá pěvkyně Vlasta Červenková z Chebu. „Moc se mi akce Česko zpívá koledy líbí. Jsem ráda, že spolu s dalšími sboristkami můžeme na této akci vystoupit. Na zpívání koled se připravujeme už od října. Mám radost, když vidím plné chebské náměstí,“ konstatovala.

S Deníkem si mohou zazpívat také Mariánskolázeňští. K akci se připojil tradičně hotel Krakonoš. „Společně se všemi návštěvníky zazpívá koledy žesťový orchestr mariánskolázeňské základní umělecké školy,“ uvedl ředitel Krakonoše Jiří Richter. Hotel zajistil také autobusovou dopravu k hotelu a zpět do města.

Vánoční trhy si v Mariánských Lázních poprvé užívají déle než jen pár dní.
Vánoční trhy v lázních navštívil i Vojta Kotek